Προσωπικά δεδομένα

Στη Ατομική Επιχείρηση του Παναγιώτη-Χαράλαμπου Μούστρη δίνουμε μεγάλη έμφαση στην ορθή χρήση των προσωπικών σου δεδομένων και φροντίζουμε να είμαστε εναρμονισμένοι με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία, τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Για τον σκοπό αυτό θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι για να μπορούμε να σου παρέχουμε προσωποποιημένη πληροφόρηση και για να σου προτείνουμε εξατομικευμένα προϊόντα ή υπηρεσίες ως εταιρεία θα πρέπει να επεξεργαζόμαστε δεδομένα σου, όπως είναι στοιχεία προσδιοριστικά της ταυτότητάς σου, πληροφορίες που αφορούν υπηρεσίες που χρησιμοποιείς, στοιχεία σχετικά με τη συμπεριφορά σου στο διαδίκτυο ή τις συνήθειές σου, βάσει των δεδομένων κίνησης και θέσης που διαθέτει η εταιρεία καθώς και των δεδομένων που αφορούν τις συσκευές σου.

Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή έχεις τη δυνατότητα να ασκήσεις όλα τα δικαιώματα που σου παρέχει ο νόμος ως προς την επεξεργασία των προσωπικών σου δεδομένων αποστέλλοντας το σχετικό αίτημά σου στην ακόλουθη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΜΟΥΣΤΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (Ατομική Επιχείρηση)
Υπηρεσίες Διαδικτύου
ΦΩΚΙΩΝΟΣ ΝΕΓΡΗ 18, 11257 ΑΘΗΝΑ 
ΑΦΜ:038355479 
ΔΟΥ:ΙΓ΄ΑΘΗΝΩΝ
Αριθμός ΓΕΜΗ: 125503103000
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 211 77 06 317
https://accounting.analyze-web.eu/vat-data


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η Ατομική Επιχείρηση ΜΟΥΣΤΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, με έδρα την Αθήνα, οδός Φωκίωνος Νέγρη αρ. 18, με αντικείμενο τις υπηρεσίες σχεδιασμού και ανάπτυξης τεχνολογιών της πληροφορίας για εφαρμογές, διαχείρισης δικτύων, διάθεση διαφημιστικού χώρου ή χρόνου στο διαδίκτυο και δικτυακές πύλες (web portals), λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη την ιδιωτικότητα σας και θεωρεί ως ύψιστη προτεραιότητα την ασφάλεια και την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, με οποιαδήποτε ιδιότητα επικοινωνείτε ή συνεργάζεσθε μαζί μας, όπως ενδεικτικά και όχι περιοριστικά πρώην ή ενεργοί πελάτες, εργαζόμενοι, προμηθευτές ή συνεργαζόμενοι τρίτοι.

Στα προσωπικά δεδομένα σας ανήκει κάθε πληροφορία που μπορεί να οδηγήσει, είτε απευθείας είτε συνδυαστικά με άλλες, στη μοναδική σας αναγνώριση ή στον εντοπισμό σας ως φυσικό πρόσωπο.

Στην κατηγορία αυτή ανήκουν ενδεικτικά στοιχεία όπως ονοματεπώνυμο, ΑΦΜ, φυσικές και ηλεκτρονικές διευθύνσεις σας, αριθμοί σταθερού και κινητών τηλεφώνων σας, τραπεζικών/χρεωστικών/προπληρωμένων καρτών σας, διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, στοιχεία αξιολόγησης, ιστορικό διαδικτυακών αναζητήσεών σας (log files, cookies κλπ.), και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επιτρέπει τη μοναδική ταυτοποίησή σας κατά τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679) και της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας και των αποφάσεων της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ).

Ποιοι Είμαστε

Η Ατομική Επιχείρηση ΜΟΥΣΤΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, με έδρα την Αθήνα, οδός Φωκίωνος Νέγρη αρ. 18, έχει αντικείμενο τις υπηρεσίες σχεδιασμού και ανάπτυξης τεχνολογιών της πληροφορίας για εφαρμογές, διαχείρισης δικτύων, διάθεση διαφημιστικού χώρου ή χρόνου στο διαδίκτυο και δικτυακές πύλες (web portals). Αναλυτικά στοιχεία μας μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπό μας και συγκεκριμένα στα εξής url:

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στόχο έχει να σας ενημερώσει για τους όρους συλλογής, επεξεργασίας και διαβίβασης των προσωπικών  δεδομένων σας που ενδέχεται να συλλέξουμε ως Υπεύθυνοι επεξεργασίας.

Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή έχετε τη δυνατότητα να ασκήσετε όλα τα δικαιώματα που σας παρέχει ο νόμος ως προς την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας το σχετικό αίτημά σας στην ακόλουθη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τρόποι συλλογής προσωπικών δεδομένων

Η επιχείρησή μας θα σας ζητήσει πάντα τα ελάχιστα απαιτούμενα κατά νόμο προσωπικά σας δεδομένα για να λάβετε τις υπηρεσίες μας. Σε αυτά ανήκουν ενδεικτικά, κατά περίπτωση, όνομα, επώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email),  ταχυδρομική διεύθυνση έκδοσης ή αποστολής τιμολογίου ή απόδειξης παροχής υπηρεσιών, τρόπος χρέωσης που ενδέχεται να περιλαμβάνει και στοιχεία πιστωτικής κάρτας ή αριθμό λογαριασμού σε περιπτώσεις λήψης εμβάσματος καθώς και λεπτομέρειες σχετικές με την υπηρεσία .

Η λήψη των προσωπικών σας δεδομένων γίνεται σχεδόν κατά κανόνα για την εκτέλεση μιας μεταξύ μας σύμβασης υπό την ιδιότητα σας ως χρήστη των υπηρεσιών μας ή/και ως προμηθευτή μας ή/και ως επισκέπτη της ιστοσελίδας μας.

Η Ατομική Επιχείρηση ΜΟΥΣΤΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ διατηρεί τα προσωπικά δεδομένα σας μόνο για όσο χρόνο επιβάλλεται από τους συμβατικούς όρους κάθε υπηρεσίας, σε συνδυασμό με την κείμενη οικονομική, φορολογική και λοιπή νομοθεσία, βάσει του εκάστοτε σκοπού επεξεργασίας ενώ στη συνέχεια τα ανωνυμοποιεί ή τα καταστρέφει.  

Νομιμότητα της Επεξεργασίας

Η Ατομική Επιχείρηση ΜΟΥΣΤΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες σας για τουλάχιστον ένα από τους ακόλουθους σύννομους σκοπούς επεξεργασίας:

  • Για την υπογραφή και εκτέλεση μεταξύ μας σύμβασης και την εξυπηρέτηση των συμβατικών μας υποχρεώσεων.  
  • Γιατί είναι απαραίτητο να συμμορφωθούμε με μια νομική υποχρέωση όπως να εκπληρώσουμε τις φορολογικές και λογιστικές μας υποχρεώσεις.
  • Για να εξυπηρετήσουμε τα έννομα επιχειρηματικά συμφέροντά μας καθώς και τα έννομα συμφέροντα τρίτων.

Έννομο συμφέρον είναι όταν έχουμε έναν επιχειρηματικό ή εμπορικό λόγο για να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας. Ακόμη όμως και τότε η χρήση αυτή είναι σύμφωνη με τα θεμελιώδη σας δικαιώματα, παραδείγματος χάριν:

  • Για να σας παρέχουμε αποτελεσματική εξυπηρέτηση και υποστήριξη,
  • Για να απαντήσουμε σε αιτήματά σας,
  • Για να βελτιώσουμε την ασφάλεια και την ευχρηστία του ιστοτόπου μας,
  • Για να εκτελέσουμε επιχειρηματικές συναλλαγές μαζί σας,
  • Για να σας ενημερώσουμε για τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας,
  • Για καταγραφή παραπόνων σας.
  • Διότι μας δώσατε τη συγκατάθεσή σας

Αν έχουμε λάβει την έγκυρη συναίνεση σας, την οποία έχετε παράσχει ελεύθερα τότε η νομιμότητα της επεξεργασίας βασίζεται στη συναίνεση αυτή.

Διαβίβαση σε τρίτους

Κατά την εκπλήρωση των συμβατικών και νομικών υποχρεώσεων μας, τα προσωπικά σας δεδομένα ενδεχόμενα να παρέχονται σε διάφορους παρόχους υπηρεσιών και προμηθευτές. Αυτοί οι πάροχοι υπηρεσιών και οι προμηθευτές δεσμεύονται από συμφωνίες επεξεργασίας δεδομένων και υποχρεούνται να διασφαλίζουν την εμπιστευτικότητα και την προστασία των δεδομένων σύμφωνα με τον ΓΚΠΔ, π.χ.

  • Εταιρείες πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών
  • Παρόχους ενοικίασης server φιλοξενίας ιστοσελίδων
  • Εθνική επιτροπή τηλεπικοινωνιών για καταχώρηση ονόματος “domain name”
  • Εξωτερικοί ελεγκτές και λογιστές
  • Δημόσιες αρχές

Σε κάθε περίπτωση, λαμβάνουμε τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ώστε να διασφαλίσουμε ότι οι προσωπικές σας πληροφορίες μεταφέρονται, αποθηκεύονται και επεξεργάζονται, σύμφωνα με τα κατάλληλα πρότυπα ασφαλείας και σύμφωνα με τους όρους της παρούσας Πολιτικής και τους εκάστοτε ισχύοντες νόμους προστασίας δεδομένων.

Για πόσο καιρό κρατάμε τα δεδομένα σας

Θα επεξεργαστούμε και θα αποθηκεύουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για όλη τη διάρκεια της επιχειρηματικής μας σχέσης μας και όσο χρόνο είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση των συμβατικών και νομικών υποχρεώσεών μας.

Θα διαγράψουμε τα δεδομένα σας:

  • Όταν δεν είναι πλέον απαραίτητο για τους σκοπούς για τους οποίους οι πληροφορίες αυτές συλλέχθηκαν και υποβλήθηκαν σε επεξεργασία.
  • Μετά από αίτησή ή αντίρρησή σας στην επεξεργασία, υπό την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχουν νομικοί λόγοι που να απαιτούν να διατηρήσουμε αυτές τις πληροφορίες.
  • Όταν δεν είναι απαραίτητα για σκοπούς συμμόρφωσης μας με νομικές υποχρεώσεις.
  • Εάν η συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων βασίστηκε στη συγκατάθεσή σας, μετά από την απόσυρση της συναίνεσής σας.

Χρήση των δεδομένων σας για σκοπούς marketing

Μπορούμε να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να σας ενημερώσουμε για τις υπηρεσίες μας και για προσφορές που μπορεί να ενδιαφέρουν εσάς ή την επιχείρησή σας.

Τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε για το σκοπό αυτό συνίστανται σε πληροφορίες που μας παρέχετε και δεδομένα που συλλέγουμε όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να προωθήσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας σε εσάς μόνο εάν έχουμε τη συγκατάθεσή σας να το πράξουμε ή αν θεωρούμε έχουμε έννομο συμφέρον να το πράξουμε.

Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για σκοπούς μάρκετινγκ.

Τα δικαιώματα σας

Έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα όσον αφορά τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που διατηρούμε για εσάς:

Να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα π.χ. να λάβετε ένα αντίγραφο των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που διατηρούμε για εσάς και να ελέγξετε ότι τα επεξεργαζόμαστε νόμιμα. Για να λάβετε το σχετικό αντίγραφο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Να ζητήσετε τη διόρθωση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που διατηρούμε για εσάς. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να διορθώσετε τυχόν ελλιπή ή ανακριβή δεδομένα που διατηρούμε για εσάς.

Να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας πληροφοριών [γνωστό ως «δικαίωμα στη λήθη»]. Αυτό σας επιτρέπει να ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας όταν δεν υπάρχει κανένας νόμιμος λόγος να συνεχίσουμε να τα επεξεργαζόμαστε.

Να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας [γνωστό ως «δικαίωμα εναντίωσης»] όταν βασιζόμαστε σε έννομο συμφέρον αλλά υπάρχει κάτι ιδιαίτερο σχετικά με εσάς, που σας κάνει να θέλετε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία για αυτό το λόγο. Εάν υποβάλετε ένσταση, δεν θα επεξεργαζόμαστε πλέον τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας.

Έχετε επίσης το δικαίωμα να αντιταχθείτε σε περιπτώσεις που προβαίνουμε σε επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας, για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης (direct marketing). Αυτό περιλαμβάνει επίσης τη κατάρτιση προφίλ, στον βαθμό που σχετίζεται με την απευθείας εμπορική προώθηση (direct marketing).

Εάν αντιταχθείτε στην επεξεργασία για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης (direct marketing), τότε θα σταματήσουμε την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας για τους σκοπούς αυτούς.

Να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας. Αυτό σας επιτρέπει να μας ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας, δηλαδή να τα χρησιμοποιούμε μόνο για ορισμένες περιπτώσεις.

Να αποσύρετε τη συγκατάθεση που μας δώσατε σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας ανά πάσα στιγμή. Σημειώστε ότι οποιαδήποτε ανάκληση της συγκατάθεσης δεν θίγει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση, προτού αυτή αποσυρθεί ή ανακληθεί από εσάς.

Για να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα δικαιώματά σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να συμπληρώσετε τη φόρμα μέσω της ιστοσελίδας μας.

Δικαίωμα καταγγελίας στην Αρχή

Πριν υποβάλετε την καταγγελία σας πρέπει να απευθυνθείτε σε εμάς, ασκώντας τα προβλεπόμενα από τον ΓΚΠΔ πιο πάνω δικαιώματα σας. Εάν δεν ικανοποιήσουμε τα αιτήματά σας, η κρίνετε ότι η ανταπόκριση μας δεν είναι αυτή που θα έπρεπε, έχετε το δικαίωμα να προχωρήσετε σε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων  ΑΠΔΠΧ ( www.dpa.gr )

Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων

Στην Ατομική Επιχείρηση ΜΟΥΣΤΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, διαθέτουμε εκπαιδευμένο και υπεύθυνο προσωπικό, ενώ αναγνωρίζουμε τη σημασία της προστασίας της ιδιωτικότητας και όλων των προσωπικών σας πληροφοριών. Για το σκοπό αυτό διαθέτουμε κατάλληλες πολιτικές ασφαλείας και χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα τεχνικά και επιχειρησιακά εργαλεία, όπως ανωνυμοποίηση, ψευδωνυμοποίηση, κρυπτογράφηση δεδομένων, χρήση firewalls, καθιέρωση επιπέδων πρόσβασης, εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι, εκπαίδευση προσωπικού, περιοδικοί έλεγχοι.

Όποιος συνεργάτης μας έχει πρόσβαση στις παραπάνω πληροφορίες, τις χρησιμοποιεί για να εξυπηρετήσει αποκλειστικά τους παραπάνω σκοπούς. Μοιραζόμαστε τις πληροφορίες που μας δίνετε αποκλειστικά με τους τρόπους που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική.

Πολιτική Cookies

Σύμφωνα με την υπό αντικατάσταση με Σχέδιο Κανονισμού Οδηγία E-Privacy 2009/136/ΣΕ της ΕΕ, η ιστοσελίδα μας αποδέχεται τη χρήση των "cookies". Πρόκειται για διαδικτυακά εργαλεία συλλογής και ανάλυσης πληροφοριών που είναι απαραίτητα για την λειτουργία της ιστοσελίδας, δείτε την πολιτική μας για τα cookies.

Ισχύς Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Τυχόν αλλαγές στην παρούσα Πολιτική  θα έχουν εφαρμογή στις πληροφορίες που συλλέγονται, από την ημερομηνία που θα δημοσιευθεί η αναθεωρημένη έκδοση, καθώς και στις υπάρχουσες πληροφορίες, τις οποίες κατέχουμε. Η χρήση της ιστοσελίδας μετά τη δημοσίευση αλλαγών, συνεπάγεται την αποδοχή από εσάς, των αλλαγών αυτών.

 Αθήνα 22/12/2018

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ενημερώσου για τα σεμινάρια και τα προγράμματα εκπαιδευτικών συναντήσεων

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ

Πιστοποιημένος συνεργάτης του "Grow Greek Tourism Online"